ГГ, так да))) перша анжел1ка, вона ж драйвер)))) АААА...догнав...угу точно чувак на конику 1з шашкою точно на вовика змахуэ)))
Дуже слабенькі ігрові!
+1
1.Дуже багато лишніх слів.
1мхо все читалось нормально.
2.Прекрасно було б якщо б це був би брейн-ринг,рєб"ята (краймерс,упячка) це квест!!!!!!!!!!!!!
О да, особливо бл1ц тут недоречний. Кстат1, яна. Щоб ти там не доказувала нам, але СОНЦЕ ЦЕ НЕ ПЛАНЕТА
Зац1ни, в1к1педу
3.Не всі об"єкти завязані з тим за допомогою чого,вони були б впізнаваними.
А як же на рахунок команд як1 не з бариш1вки???? Людмилк, якщо я і був один раз в житті в банзаі, то не обовязково повинен був ходити читати туди газетку. Добре тобі пояснювати всі обєкти, які ти шариш. Я ще раз повторюсь, НЕ ВСІ З БАРИШІВКИ І ХОДЯТЬ ПО ТУАЛЄТАХ, я і не знав що у вас їх так багато)))
+1
Добавлено (26.10.2008, 23:11)
---------------------------------------------
гг, накатав що все невлізло в одну месагу =)))
Отже продовжую))))
6.Двух-трьох значність.
Якщо потр1бно скласти слово, то за цим особливо потр1бно дивитись...я не зрозум1в прикола із lj..... ми 1з-за цієї хєрні пропустили перед собою дві команди, я не сильно задоволенийй цим фактом
7.Загадка не на логіку а на знання історії Бишівського р-н.
Не знаю чому, але ми легко взяли це завдання.
+1
Не згоден, все нормально читалось. Правда букви КЮ не вистачало дляпершо1 команди дуже сильно. Ми довго лазили і вагались доки код не знайли. Да і 6-ь код, хз де був заниканий. Якщо ніодна команда не зняла, це бочина.
Гон
11.Чудесно(якщо б не коди).
Все норм.
12.Читалась Морозовка!
Угу читалась 100%, ми теж спочатку прочитали морозовку, НАсторожив той факт, що якщо це нав1ть і морозовка то куди ж їхать, не було вкахззівки де шшукать агента.
13.Ну тут ві все знаєте самі!
Самий б1льший прогон гри!! Чому я повинен був знати де колись були склади в1йськово1 техніки, це була нав1ть нелог1чна загадка...а фора для бариш1вських)))) А взагал1 мен1 гра дуже сподобалась