Главная

Вход
REAL QUEST
Среда, 24.12.2025, 20:12
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
"Helloween"
KIRYAM@NДата: Пятница, 31.10.2008, 11:56 | Сообщение # 16
Бывалый
Статус: Offline
Злі ви...

СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!!
место встрэчи изминить низзя блядь!!!!

dzholy)Дата: Пятница, 31.10.2008, 21:55 | Сообщение # 17
Бывалый
хвайна авочка, малий)
приемного апеттиту...

kazimuchДата: Воскресенье, 02.11.2008, 11:47 | Сообщение # 18
Абориген
Ура!!! K.Lano$ в игре..............:)

Добавлено (02.11.2008, 11:47)
---------------------------------------------
Хай всем кто иргал! Упячка Вам мои поздравления!!! Игра была просто супер! Токо Джим ты мне скажи село "Жовтневе" те там что мёдом помазали? Бля там не люди живут а дибилы! И п.... хотяб писали наименование улиц, ато блин прохеалиее её а там тока номера и все, и абригены какието перепуганые! Они наврное стока людей невидели никогда!

Кпитан команды
"Копійка Гривню Береже"
(КГБ)

IgoNiggaДата: Воскресенье, 02.11.2008, 19:23 | Сообщение # 19
Бывалый
Гутен! Нам дуже сподобалась гра! Відчувалася "рука" оргів!)
Упячкам - пламенний прівєт! crazy crazy crazy

mxrДата: Воскресенье, 02.11.2008, 23:03 | Сообщение # 20
Чемпион
Дивно, що вам сподобалась. Мені навпаки, я дуже недовольний. Але це як завжди пару завдань спартачать всю гру(((
Я не буду писати про класні завдання, зупинюсь тільки на лажі.

1. Гоголь в Баришивці.
Ну все клас, все прочиталось. Але, пацики слідкуйте як ви набираєте завдання!!!!! Подивіться як було написано завдання. Якого хєра із одного речення було другим шрифтом виділено PR і 26???? Якщо слідкувати залізній логіці, то смахує на проулок гоголя 26, який єсть тільки в Березані.
2. Грьобаний змій. Рядом біля палки з КЮ, була велика ЯМА. Яка була на склоні тіпа гори. В яку запросто влазило 5-ь чоловік (нормальна нора, правда???), потім в цій жеж ямі лежав скручений шланг, дохєра скрученого шланга (чим не змій????), ну і кульмінація - в цій жеж ямі, яка тіпа і нора, в якій жеж лежить тіпа змій нарито куча нор. Не повірите, я так ахнув, ну думаю ВАВ круто пацани завдання реалізували. Млять, а тепер коли дізнавшись, що то було не ваших рук діло, мене трохи колбасить, ми всі нори руками перерили, не зрозуміло хто їх нарив і де він дівся (АНЖЕЛІКУ ШКОДА).
3. Гога. Фраза типу, ви всє должни знать о ком ідьот речь. Прочиталась не як що ми повинні знати, що його поховали не на кладовищі бо він самогубець, а як якись коля, друг сестри мого однакласника, але ми все рівно його знаєм, бо сестра мого однокласника, сказала йому, а він передав мені, що той наложив на себе руки і значит я знаю про кого йде мова. Кароче двузначність стопудова. Лєра була супер =)
4. Радянська. Клас зашифровка. Тільки провтик - із

Ионизирующее излучение (проникающая ра­диация) — поток гамма лучей и нейтронов из зоны ядер­ного взрыва. За единицу измерения излучения (экспози­ционной дозы) принят кулон на 1 кг (Кл/кг) в единицах СИ. В практике в качестве единицы экспозиционной до­зы излучения часто пользуются внеснстемной единицей рентген (Р) . Поглощенная доза, т. е. доза ионизирую­щих излучении, поглощенная тканями организма, изме­ряется в радах или Греях (Гр)2 в единицах СИ. 1 рад приблизительно ранен 1 Р.

Но комент.
Да ще і адреса була в таких (пробачте) піздюлях. Але це вже не ваша проблема =), замість мегапошуку кодів, був мегапошук радянськой 64а)))

5. 21 молочний коктель???? Сама найбільша невідповідність всієї гри. В березані єсть вулиця молодіжна ТИЦ , а от при чом до гоголя моголя молоко ТИЦ, це взагалі пздц.
6. Млять з цим трупом. Кровавий знак НАЙБІЛЬШИЙ починається з другої сторони траси, мало того - він має безпосереднє відношення до дороги на КОржі, так як намальований СПЕЦОМ для тих хто їде по цій дорозі на трасу. Відповідно і єсть куском цієї траси. Далі гірше, "кровавий слєд" - а чим здерта розпоідльна смуга, яка чорною полосою стелиться по цій самій дрозі, що веде з траси не онний слід???? Класна завдання, я з джиміком говорив, він розповів прикол завдання, але Ж блін ((((
Ну і РАБ оборотня. Мля ...та викупили ми це, прочитали бар і ЩО? Чому це не міг бути якись бар, в комусь ПОСЬОлКУ, там жеж так було написано. І відколи це баришівка стала посьолком?? Де дівся гордского тіа???
Оть... все. Загалом гра була нормальна, своє бачення бочин я описав.
з.і. Найкращим моментом гри все таки була Лєра))))) яку гогой обізвали))))

Сообщение отредактировал mxr - Воскресенье, 02.11.2008, 23:27

kazimuchДата: Понедельник, 03.11.2008, 00:15 | Сообщение # 21
Абориген
Я тоже согласен с тем что было много боков (напишу ниже) но игра была класной (может я так думаю потому как давно не играл).

А терь насчет боков:
Ясогласен с mxr
1. по поводу радянськой 64а, не сткоа искать те кода как саму улицу! Мы за короткое время там успели найти половину кодов! а еслиб мы нашли улицу раньше мы б нашли намного больше, а может и все!
2.

Quote (mxr)
21 молочний коктель
меня в децтве заставляли пить эту гадость, и я там некакого молока не видел. может ктото чтото перепутал?
3.
Quote (mxr)
І відколи це баришівка стала посьолком?? Де дівся гордского тіа???
Да это было последнее задание! У меня в команде разговор был насчет мандарина в Барышевке, но это же не посьолок!
4. И вобще это село "Жовтневе" блин там оно неправельное, номера улиц есть а наименований нет, честно скажу колесить по них так надоело, и люди там какието отмороженые, сука живут на улице и незнают какое её название. Может им наши лица розмальованые непонравились, или они с перпугу все забывали!!!!

P.S.Скажите а что там на кладбище такое было что один игрок моей команды прибежал такой перпуганый, и сказал что он нехочет говорить о том что там было?!?!?!!?!?!?

Кпитан команды
"Копійка Гривню Береже"
(КГБ)

Сообщение отредактировал kazimuch - Понедельник, 03.11.2008, 00:18

KIRYAM@NДата: Понедельник, 03.11.2008, 08:05 | Сообщение # 22
Бывалый
Ви всі "цензура"!!!!!!!! Гра САМА!!!!!!!! САМА!!!!!!!! САМА!!!!!! Пламенний превед Упячкам!!!!!! Сам таким був..... ))))))))

СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!!
место встрэчи изминить низзя блядь!!!!

mxrДата: Понедельник, 03.11.2008, 10:39 | Сообщение # 23
Чемпион
К1ря, млять, ти прочитав пости, що написан1 по факту??? Що за хэрня, маэш свою думку на рахунок описано1 вище лаж1, скажи це. Я розум1ю, що ви вирвались вперед, йшли перш1, це все по кайфу, але враховуючи що на 2-х переправах ми перес1клись. Це всього навсього хвилин 45 -50 розриву. Враховуючи особисто наш старт, а пот1м гоголя, який у нас був в березанн1 (читай як як ми розшифрували цього пр менеджера, Я ТУТ ЗАВЖДИ ЗГАДУЮ СЛОВА ДЖИМА - ЧИТАЙТЕ УВАЖНО ЗАВДАННЯ, дочитались, що до хэрн1 прицепились 1 виявилися хз де) .... оск1льки ми перес1клись 1 якщо врахувати час 1з стартом 1 гоголя, то ви не сильно 1 вирвались... а занчить вас ця лажа теж торкнулась.
з/ы/ З минулой днюхой тебе, заэць з бутербродом))))

dzholy)Дата: Понедельник, 03.11.2008, 10:44 | Сообщение # 24
Бывалый
Клас! Клас! Клас!
Гг кеушу непофортило)
я звісно трохи профтикало, але збивала двухзначнысть що до виділеного pr та 26
cool! cool! cool!!!!кеуш з петькою за пів години до гри всі коржівські городи обшманали і все що накопали, так то оту манюську)
просто жах(, цікаво в чиїх норах насправді я рилася пів години(
Бу..Гг..Гг, добре що мене там небуло
Б рррр. мегапошук 64 го номеру
орки, дуже грубий профтик! (
тільки за одне прикро, від спраги помирала я , а "причарували майсона"))
ідеальненько)
Ууу... навіть нена, що коментнути(, а задумка була хороша(
"Бар" - дуже маловато для переходу в пгт Баришівка

Добавлено (03.11.2008, 10:44)
---------------------------------------------
Орки дякуемо за гру)))

mxrДата: Понедельник, 03.11.2008, 11:05 | Сообщение # 25
Чемпион
ГГ, моя школа))) Прикольно замутила))
Кохана, ти чого дома????? А ну швидко на роботу.

Сообщение отредактировал mxr - Понедельник, 03.11.2008, 13:10

MindshineДата: Понедельник, 03.11.2008, 12:37 | Сообщение # 26
Здесь родился
Мені перемога Упячки нагадує гру в америкосівський пул дев'ятку - можеш забити скільки завгодно шарів, але перемагає той, хто забиває єдиний смугастий шар wacko

До ГОГІ я біг першим з нашої команди, це було дійсно страшно! Можливо б менше перелякався, якби підбігаючи не очікував на якийсь сюрприз.

Коли збирали листочки з дерев основна проблема була знайти дуб. Він в наш час поблизу людей рідкість, в лісі його більше. Коли по дорозі на Жовтневе (знову !) був знайдений дуб, я вискочив з машини і побіг не дивлячись під ноги. Зненацька земля під ногами закінчилася ї я кудись провалився майже на весь зріст. Це була дренажна канава з закопаною під дорогою бетонною трубою. Нащастя майже нічого не пошкодив. Мої говношльопи знову врятували:)

До зустрічі на наступній грі

Guns don't kill peoples. People kill people.

• Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025