Главная

Вход
REAL QUEST
Среда, 24.12.2025, 20:36
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Авторська гра вИлИсИпИдИст1в.
dzholy)Дата: Вторник, 11.11.2008, 12:05 | Сообщение # 46
Бывалый
Статус: Offline
Quote (SweetLove13)

і все???
все що ви можете сказати????

Добавлено (11.11.2008, 12:05)
---------------------------------------------
розпишіть будь ласка по завданнях де ми так сильно лохонули?

SweetLove13Дата: Вторник, 11.11.2008, 19:45 | Сообщение # 47
Бывалый
smile Анжелко не хвилюйся зараз я все розповім!

Хоча уже все чув Майсон ще на фініші я думала цього буде досить але бачу, що ні отож слухай:
Головне що несподобалося нашій команді це те що трішки зникло бажання грати далі,але це справа самої команди!!!!!!!!!!!!!!!!! ok
Старт був у не звичайному місці і нас це збентежило томущо ніхто з нашої команди навіть трішки не знає коржів а було звісно зрозуміло,що там будуть завдання.
З мегапоїском було непогано але той факт коли наша машина була в ямі то всім було П . . . на нас хоча завжди квестери йдуть на допомогу!
У наступному завданні "в траве сидел кузнейчик" цікаво в якїй ? Ми знайшли бутилку майже на дорозі!

Да ігрове було супер але в наступному завданні було сказано знайдіть цього агенте і ми допустим прочитали це так що десь по близу з ігровим буде ця людина, ми не спорим з тим, що фото зроблене в Баришівці і ми мали зрозуміти що їхать потрібно туди але МИ Ж БУЛИ В БЕРЕЗАНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Великій неоправданий перехід, якби хтось сфоткав там припустим якусь лавочку і вона буде така єдина в баришівці а ви будете знаходитись десь у василинівці ВИ ОДРАЗУ ПОЇДЕТЕ НА БАРИШІВКУ ЧИ ВСЕ ТАКИ ПОДУМАЄТЕ ЩО ЦЕ МОЖЕ БУТИ ДЕСЬ ТУТ????????????????
Ігрове біля ДК - ви вкурсі що не тільки труси і лівчик являються нижньою білизною а ще припустим майка та носки, несправедливо було!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
З гвоздями не спорю класно але ми тільки на фініші дізналися що шурупи це були круги.
Швачиха - завдання непогане але багато команд скільки знаю я шукали по вул. Шевченка
Наступне завдання нам сподобалося найбільше з усіх їхати по стрілочкам на асвальті теж доволі не погано і перекладати фільми на протилежне значення але сам пошук кодів на 11 це піпец (хіба можна зоображати коди різних форматів????????????я розумія розбіжність в декілька см але там зовсім їх було не декілька).
"В поре без права"3-и кода - звісно це добре але звідки можна дізнатися що потрібно переставляти букви і складати 2 слова, і скільки знаю я то той міст вважається не бзівським!
Ну здивувати капітана було цікава!
З вокзалом на селичівці тріпки ви тупонули томущо при звінку на номер котрий був указаний при розгадуванні чітко говорили що перон але стовп не вважаеться пероном,я розумію що були стрілочки і було все сказано на них АЛЕ СТОВП є стовп.
В наступному завданні я і до сих пір не розумію чому боді-арт повинен був бути чітко на животі хоча боді-арт це роспис по тілу.
Попи в завданні це насправді була жесть томущо ми обїхавши всі триперниці та лікарні отримавши
підказку(доречі яка прошла через 30 хв)були трішки в шоці що це вулиця поповича.
Доречі я хотілаб зрозуміти значення - термінальної стадії інфекції???????
"каждий охотнік желает А В обчем думаете. 5 кодов на бетонних . . . . . . ."обгрунтуйте:
1) що хоче знати кожний охотнік
2)що малося на увазі під А В
3) і розкажіть про що нам потрібно було думать
4)і чому після бетонних стоїть така комбінація . . . . . . .

А також нам дуже не сподобалось що завдання приходили через 5-10 хвилин а підказки 25-30!
Анжеліко не ображайся але це наша думка!!!!!!!!!!!! bye

Не нада жить прошлым!!!!!!!!
Нужно наслождаться нынешним!!!!!!!
И думать о будущем!!!!!!!!!!

dzholy)Дата: Вторник, 11.11.2008, 21:44 | Сообщение # 48
Бывалый
шо тут ображатися, ти що??? ))
все З.ЕБИСЬ
ЯКЩО МОНА ТО ПРОКОМЕНТУЙТЕ БУДЬ ЛАСКА ЯНЕНІ ЗАУВАЖЕННЯ ХТОСЬ З ІГРОКІВ?????
ПЛИЗ ПЛИЗ ПЛИЗ

mxrДата: Вторник, 11.11.2008, 22:47 | Сообщение # 49
Чемпион
Яна, ти не будеш проти, якщо я прокоментую твої зауваження????
Головне що несподобалося нашій команді це те що трішки зникло бажання грати далі,але це справа самої команди!!!!!!!!!!!!!!!!!

Грати чи не грати - ось в чому питання.

Старт був у не звичайному місці і нас це збентежило томущо ніхто з нашої команди навіть трішки не знає коржів а було звісно зрозуміло,що там будуть завдання.

Янчик, ми з тобою говорили на цю тему. Я ще далеко перед стартом казав - не хвилюйтесь все буде норм. Завдань в коржах НЕ БУЛО. Я також просив, як будете їхать дивіться по сторонам. ЦЕ була мегапідказка. Яку, до речі, не всі команди отримали!!!!
Мегапошук? Я на брифінгу казав, можете їхать, а можете залишити машину. Я знаю що ви поперлися по дорозі за кукурузером, ясно що він де хоч проїде. Але три метра далі була і нормальна дорога.

У наступному завданні "в траве сидел кузнейчик" цікаво в якїй ? Ми знайшли бутилку майже на дорозі!
Якщо повністю перевели завдання - то кузнечік сидів біля ЗНАКА ГОРОДА НА Б (звідси - город - ЦЕ ТІЛЬКИ БЕРЕЗАНЬ)
До речі, відпустивши в березані 4-і команди. Я мчався в баришівку. СОВХОЗ і Підшипни не дадуть збрехать, що там ще цих бутилок було як гавна. Тому, що бутилок було зроблено 16.
Великій неоправданий перехід

Блін, я тут чуть не впав. ВЕЛИКИЙ НЕОПРАВДАНИЙ? Таке враження що ви в квест грали перший раз. Значить з баришівки в березань це нормально (та блін, дуже багато разів були такі приколи, взять хочаб минулий квест орків, чи квест орків після презервативів в березань), а напваки - це не нормально да?? Що теж було. Да до речі, деякі команди замість того щоб стояти думати Баришівка це , чи не баришівка...мотнулись по березані і перевірили.
Швачиха - завдання непогане але багато команд скільки знаю я шукали по вул. Шевченка

Так да, дійсно була б бочина, якби швачку написав Шевченко. Або якщо в Баришивці була вулиця Грабовського. А так звиняйте. Двузначності не було. Плуги команди...буває... у самих часто таке biggrin biggrin
(хіба можна зоображати коди різних форматів????????????

Я щось не зрозумів тут..тебе возмутив той факт, що коди були стандартні і трьох метрові??? Ну тобто, що стандартні ви знайли, а трьохметрові дуже довго шукали???? Знову повернусь до брифінга, Я ЦЕ КАЗАВ...і навіть показував руками.

Добавлено (11.11.2008, 22:47)

"В поре без права"3-и кода - звісно це добре але звідки можна дізнатися що потрібно переставляти букви і складати 2 слова, і скільки знаю я то той міст вважається не бзівським!

ыыыыы... А як взагалі можна розгадувати загадані завдання????? Чи потрібно було чітко указати ЇДЬТЕ У БЗОВ ЗНІМАЙТЕ КОДИ????? Ябачив такі завдання у когось - це фуйня.
На скільки мені говорить знак із написом БЗІВ, на білому фоні, по праву сторону, по дорозі з морозовки в бзів, що знаходиться далеко перед мостом - то це БЗІВ.

З вокзалом на селичівці тріпки ви тупонули томущо при звінку на номер котрий був указаний при розгадуванні чітко говорили що перон але стовп не вважаеться пероном,я розумію що були стрілочки і було все сказано на них АЛЕ СТОВП є стовп.

Звісно ми тупонули, звісно даром ставили стрілочки. Звісно даром писали на стовбах підказки із напрямком. Звісно, це наш протуп. Потрібно було не вказувати напрямок перону, не малювати стрілки і написати код на частоколі забора десь в його кінці. Тоді б завдання було правильне. wacko
В наступному завданні я і до сих пір не розумію чому боді-арт повинен був бути чітко на животі хоча боді-арт це роспис по тілу.

Єдине з чим не можу поспорити, мене там просто не було((((. А ви яку частину тіла хотіли показувати???? Руку? Чи ногу???? Яна, чесно кажучи, коли я підійшов до вас перед грою. Я поцікавився чи єсть у вас ручка, ви сказали НЕМАЄ. Я свою віддав!!!!! Бо я знав, що будуть такі завдання. ВИ взагалі на гру готуєтесь??? У вас ні карти нема, ні ручки елементаної...про інтернет,рації ... я взагалі мовчу.

Попи в завданні це насправді була жесть

Но комент. Беззубий, жіноче мяке місце не називаю ЖОПОЮ, СРАКОЮ і т.д. А попочкой. Тому вони без питаня взяли це завдання. biggrin biggrin biggrin

"каждий охотнік желает А В обчем думаете. 5 кодов на бетонних . . . . . . ."обгрунтуйте:
1) що хоче знати кожний охотнік
2)що малося на увазі під А В
3) і розкажіть про що нам потрібно було думать
4)і чому після бетонних стоїть така комбінація . . . . . . .

Добавлено (11.11.2008, 22:47)
Мда, Завдання -
Kazhdiy Ohotnik ZHelaet Znat' А В Общем Думайте
Тут навіть логіки не потрібно. Питання повинно виникнути тільки до людини яка в команді читає завдання. Якого хєра, вона не звернула увагу на заглавні букви кожного слова.
А якщо б приїхали правильно, то питання про на яких бетонних не виникло.

А також нам дуже не сподобалось що завдання приходили через 5-10 хвилин а підказки 25-30!

О да, це болюче питання. На смсках сиділо одразу дві людини, одна відсилала завдання, друга..фіксувала час і нагадувала коли відсилати. Вони обоє так тренувались. В усьому винна упячка. Вони чомусь всі завдання проходили в такому темпі , що пришлось одного смсчкика, зробити агентом і залишити самого. А самому валить вперед, на наступну точку. Агенти були одночасно в 4-х місцях.

Памятаєш, я тобі давно казав. Якщо не розгадав НІХТО, то це бочина, або важко загадано було. В інакшому випадку це просто протуп. Я не знаю як у вас, а в нас таке буває. Ми буває тупим, а все виходить дуже просто і логічно.

Сподіваюсь побачити вас на наступному старті.

SweetLove13Дата: Вторник, 11.11.2008, 23:23 | Сообщение # 50
Бывалый
На щет Бзова я не згодна подивись хорошу карту і побачиш що бзов начинаэться дальше.
Та ручка що ти дав все одно не допомогла я зуміла намалювати десь сантиметр, при холоді ручки до твого відома не пишуть.
Я граю вперше на такому переході, і він трішки збив нашу логіку.
А хіба ми одні подумали що вірш написав Шевченко?????????????????????????????????????????????????????????
А на стадіоні в морозівці ми просто знайшовши код якогось відповідного завдання ярієнтувались і далі на такі розміри : якщо малий - то малі а великий - звісно будуть великі, до цього моменту я не знала що в 1 завданні кода можуть бути різних розмірів!
В поре без права"3-и кода - це завданням наша команда не прочитала зовсім різна логіка!
Про вокзал ти не правильно зрозумів нам по телефону сказали що 1 код на пероні київ-яготин.
Вибачайте але така уже в нас команда без карти(драйвер не знає району)немає ноута с нетом о да а без рацій ми ж напевно помераєм!
Kazhdiy Ohotnik ZHelaet Znat' А В Общем Думайте - цікаво виходить пів на анг. а пів на укр. да напевно до нас просто не дійшло що в одному слові може бути декілька мов.

Добавлено (11.11.2008, 23:23)
Дорочі велике спасибі "наф-нафу" та команді "хоть би що" ви єдині хто нам допоміг з машиною за це вам respect
Та ще раз вам ВЕЛИКЕ-ВЕЛИКЕ-ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!!!!!!!! hands hands hands hands hands
З нас booze up

Не нада жить прошлым!!!!!!!!
Нужно наслождаться нынешним!!!!!!!
И думать о будущем!!!!!!!!!!

mxrДата: Среда, 12.11.2008, 09:42 | Сообщение # 51
Чемпион
Ян, це брэд.
На щет Бзова я не згодна подивись хорошу карту і побачиш що бзов начинаэться дальше.

При чому тут карта??? Я тоб1 кажу як эсть. Там эсть знак БЗ!В
Я граю вперше на такому переході, і він трішки збив нашу логіку.

Стопудовий гон. Ще раз тоб1 осв1жу память. Перех1д Бариш1вка - березань. Завдання у орк1в презерватив (бар) - кидання яйцями (бер), перех1д п1сля поляни (бар) - в березань (жовтневе). Це дв1 гри як1 були недавно. В яких ви точно брали участь.
А хіба ми одні подумали що вірш написав Шевченко

Мля, так що мен1 код нада було ставити на вулиц1 Шевченка??? Що за гон? Якщо команда не в1рно розгадуэ завдання, тобто не в1рно подумали... так що робить?? Значить хэрове завдання???
ми просто знайшовши код якогось відповідного завдання ярієнтувались і далі на такі розміри : якщо малий - то малі а великий - звісно будуть великі

НА ШВАЧИХ! КОДИ БУЛИ Р!ЗНОГО РОЗМ1ру. Ще раз повторюсь я на бриф1нгу казав про цей факт.

сказали що 1 код на пероні київ-яготин.

Так там кода не було чи що???
Kazhdiy Ohotnik ZHelaet Znat' А В Общем Думайте - цікаво виходить пів на анг. а пів на укр. да напевно до нас просто не дійшло що в одному слові може бути декілька мов.

Все ясно. Я на форум1 так написав. Завдання прийшло одн1эю мовою.

Не хочеться н1кого ображать. Але ти все це видаэш як об1жена д1вчинка, що не здала екзамен, а тепер вс1 винн1, окр1м не1.

MindshineДата: Среда, 12.11.2008, 11:47 | Сообщение # 52
Здесь родился
SweetLove13, правду каже mxr, ти написала багато непідтвердженого і неоправданного.
Quote (mxr)
НА ШВАЧИХ! КОДИ БУЛИ Р!ЗНОГО РОЗМ1ру. Ще раз повторюсь я на бриф1нгу казав про цей факт.

Я погоджуся, що стандарт коду на одному завданні не потрібно було порушувати, але нам це не зашкодило
Quote (mxr)
Kazhdiy Ohotnik ZHelaet Znat'...
спостережливість при прочитанні незавадить. В слові ZHelaet було виділено ZH замість тільки Z. Завдяки цьому я з легкістю прочитав кожзавод. Але приїхавши, зловили мегатупняк, коли шукали 6 кодів замість 5 і провели там лишніх 20 хв. Признаю цей факт, тупняк був присутнім wacko
Взагалі стрілок і вказівок на всій грі було більше ніж достатньо, грати треба уважно і спостережливо.

Quote (mxr)
В усьому винна упячка

Вибачаємось biggrin Але не обіцяємо що це востаннє v

Guns don't kill peoples. People kill people.

dzholy)Дата: Среда, 12.11.2008, 12:38 | Сообщение # 53
Бывалый
ДЯКУЮ СТАС, БО Я ВЖЕ ТИХЕНЬКО НЕМО НА ЦЕ ДИВИТИСЯ, ЕЛЕ СТРИМУЮСЬ((

kazimuchДата: Среда, 12.11.2008, 13:47 | Сообщение # 54
Абориген
Да харе вам тут утсраивать онлайн мордобой. Почему надо так придератся к каждой мелочи??? Я так понял это команда Краймерсы здесь придерается. Может хватит! почему команды которые приехали первыми молчат??? Вас что жаба давит что приехали не первыми и терь надо нападать на организаторов. Даже та команда которая приехала последней и та ничего такого не гнала! С ними Ромка ездил (это член моей команды), и ничего такого не говорил что ему чтото непонравилось или чтото в этом роде!
Готовтесь к игре что будет в субботу!

Кпитан команды
"Копійка Гривню Береже"
(КГБ)

mxrДата: Среда, 12.11.2008, 14:11 | Сообщение # 55
Чемпион
+1
Тему ф топку

dzholy)Дата: Среда, 12.11.2008, 14:38 | Сообщение # 56
Бывалый
)))))
РЕСПЕКТ
и я о том же, не хочу выяснений, у всех бивают бока маленькие или большие,
главное что ми собираемся поиграть ради позитивных ощущений, вконце то концов ето же просто игра , что в детстве не у кого тетриса небыло, невсегда ведь со змейкой выходило, правда???
Я ТОЛЬКО ОБ ОДНОМ ПРОШУ:
яна, ти мне на финише сказала что из-за нашей авторской у вашей команды вообще отпало желание дальше участвовать в квестах, ЗАБЕРИ, ПОЖАЛУЙСТА, СВОИ СЛОВА НАЗАД!!!!!! ЕСЛИ ЖЕЛАНИЕ ПРОПАЛО ТО ЗНАЧИТ ЕТО БЫЛО ТАКОЕ ЖЕЛАНИЕ!!!!!!!!!!! И НЕХРЕН ВЕНИТЬ В ЭТОМ "вИлИсИпИдИстИв"
потому что потом я действительно прокоментирую твои претензии, и примеры (А ИХ ДОСТАТОЧНО) которые я буду использовать в защиту нашей игры будут совсем тебе неприятны!!! )))))
ЯНА БЕЗ ОБИД)))
ИЗВЕНИ ЗА РЕЗКОСТЬ(
зарание спасибо )))

Добавлено (12.11.2008, 14:38)
терь точно в топку (тему))

Сообщение отредактировал dzholy) - Среда, 12.11.2008, 14:39

• Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3