|
Авторська гра ПІДШИПНИКІВ :)
|
|
| Jimmy | Дата: Воскресенье, 23.11.2008, 17:57 | Сообщение # 61 |
|
Заглянувший
Статус: Offline
| Чуєш,БАБА ЛІДА а ти де ночував?курточку більше не тіряв?
|
| |
|
|
| BabaLida | Дата: Воскресенье, 23.11.2008, 18:26 | Сообщение # 62 |
 Заглянувший
| Jimmy, Шо там? Добавлено (23.11.2008, 18:24) --------------------------------------------- Джим як нам грати?????шо і наступного разу буде збірна ЦЕ НЕ УРКИ???  Добавлено (23.11.2008, 18:26) --------------------------------------------- Кстати передайте хтось Дядясі щоб він зі мною связався..сенкс 
ЦЕ НЕ МИ
|
| |
|
|
| naf-naf | Дата: Среда, 26.11.2008, 16:14 | Сообщение # 63 |
 Чемпион
| ХТО БУДЕ ГРАТИ У СУБОТУ????????
Команда "ФАРАОНИ" не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Среда, 26.11.2008, 16:52 | Сообщение # 64 |
 Чемпион
| Якщо погодка буде кращою а н1ж в ту суботу. Ми будем. Правда подивимся чи Анжел1ка виздоров1э. Але все р1вно на нас розраховуй.
|
| |
|
|
| Энди | Дата: Среда, 26.11.2008, 17:16 | Сообщение # 65 |
 Заглянувший
| Если погода будет нормальной, мы будем (СОВХОЗ)
|
| |
|
|
| Arhangel | Дата: Среда, 26.11.2008, 20:22 | Сообщение # 66 |
 Заглянувший
| Хоть Би Шо напевне не будуть грати. У нас іграк захворів і з машиною нічого не ясно.(((((((((((
|
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Четверг, 27.11.2008, 13:48 | Сообщение # 67 |
 Здесь родился
| На сайті гісметео в цю суботу прогнозують без опадів, але температура близько нуля, так що буде слизько. Погода досить непогана. Є великі шанси що гра відбудеться, якщо команди зберуться. Пізніше вже нікуди, далі зима починається.
Guns don't kill peoples. People kill people.
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Четверг, 27.11.2008, 18:48 | Сообщение # 68 |
 Чемпион
| Я ще раз повторюсь, в мене м1й улюблений драйвер захвор1в. Так що будем дивитись. АЛе ми за гру. Мороз до фэн1. Головне щоб без опад1в))
|
| |
|
|
| afik | Дата: Четверг, 27.11.2008, 23:36 | Сообщение # 69 |
 Бывалый
| Quote (mxr) Мороз до фэн1. Головне щоб без опад1в)) я з тобою повністю согласний))))!!!!!!!!
В рот мне ноги ...
|
| |
|
|
| SweetLove13 | Дата: Пятница, 28.11.2008, 09:09 | Сообщение # 70 |
 Бывалый
| Да друзі здається мені що програємо мі ще не багато з такою погодою(((((((((( Я дивилась погоду і вона мені дещо не сподобалась з п"ятниці на суботу і з суботи на неділю вночі дощі а температура в суботу ввечері і вночі буде коливатися від +1 до -2 по С
Не нада жить прошлым!!!!!!!! Нужно наслождаться нынешним!!!!!!! И думать о будущем!!!!!!!!!!
|
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Пятница, 28.11.2008, 12:39 | Сообщение # 71 |
 Здесь родился
| Яна, неправильно ти погоду дивишся. В суботу цілий день дез опадів і хмар, тільки в неділю зранку на вдень буде дощ. А те що блицько нуля правда Хоча їм вірити неможна, поживем побачимо
Guns don't kill peoples. People kill people.
|
| |
|
|
|
|
| Jedai | Дата: Суббота, 29.11.2008, 09:27 | Сообщение # 73 |
 Заглянувший
| Хоч хтось скаже буде гра чи ні бо знову напюсь як цей ВО....... 2 Иано шо бля з машиною
|
| |
|
|
| naf-naf | Дата: Воскресенье, 30.11.2008, 13:43 | Сообщение # 74 |
 Чемпион
| Гра буде!!! Чекаємо вас на старті!!! Добавлено (30.11.2008, 13:43) --------------------------------------------- Ну як??? Відписуйтесь, будь-ласка!
Команда "ФАРАОНИ" не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...
|
| |
|
|
| kazimuch | Дата: Воскресенье, 30.11.2008, 15:09 | Сообщение # 75 |
 Абориген
| Всем привет. Игра была нормальной! Не честно претензий почти нет, загадки были легкими, коды тоже не очень спрятаны, тоисть найти можно было. Но одно что не понравилось, что очень большое расстояние было между заданиями!!! Честно вот те гребаные Ярешки. Я там некогда небыл, и моя команда тоже, куда его ехать х.... его знает, мы туда ехали, но по приезду мы поняли, что настроения на игру нет вообще, и наша соседняя команда тоже такого же мнения была, потому мы и съехали. Подшипники не обижайтесь, мы всегда играли до конца, но в этот раз просто пропало настроение играть, не из-за вашей игры скорее из-за того, что в багажнике лежал литр водки, а может из-за холодной погоды!!!!!!! Я так понял орги не пишут кто на каком месте. Дак я возьму это на себя. ))))))) И так по итогам вчерашней игры: 1.Упячка 2.K.Lano$ 3.Краймерсы а дальше все остальные Все по чесному, или может когото обделил?!?!?!?!?!! Я как капитан команды K.Lano$ хочу заявить что наша команда до теплых времен, тоисть до следущего года скорее всего играть больше небудет
Кпитан команды "Копійка Гривню Береже" (КГБ)
|
| |
|
|