|
"Малєнькие дєткі"
|
|
| afik | Дата: Суббота, 25.04.2009, 20:30 | Сообщение # 31 |
 Бывалый
Статус: Offline
| упячки не будет =(
В рот мне ноги ...
|
| |
|
|
| KIRYAM@N | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 13:02 | Сообщение # 32 |
 Бывалый
| СУКАААААААААААААА!
СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!! место встрэчи изминить низзя блядь!!!!
|
| |
|
|
| afik | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 13:27 | Сообщение # 33 |
 Бывалый
| хто? і чого?
В рот мне ноги ...
|
| |
|
|
| KIRYAM@N | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 13:39 | Сообщение # 34 |
 Бывалый
| та то я так... мало команд було... дуже...
СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!! место встрэчи изминить низзя блядь!!!!
|
| |
|
|
| afik | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 14:09 | Сообщение # 35 |
 Бывалый
| сочюствую =(((((
В рот мне ноги ...
|
| |
|
|
| VETERAN | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 15:00 | Сообщение # 36 |
|
Заглянувший
| Hу що,,,,,,,,,,,,,,,, хочу сказати оргам велике спасибі за гру!!! ВСЕ БУЛО КЛАСНО!!!!!!!.......,!!!! Але є зауваження: завдання з гомнюшкой(коржі) ятак розумію ми єдині хто зняв там правильно коди ???????? якого ХХХХХХХХууууууууЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, по словам анжели,там всіх вирівняли??????? ми коли виїхали через дві хвилини всім відправили автоперехід???????? Я питав біля грибочка Чи відправили вони коди??? орки збрехали!!!!!!!!! анжела хватить постійно ображатись на нас!!!!!! ми коли приїхали ти возмущалась "чому ми перші виїхали з гомнюшки"????????? я тобі скажу що нада грать а не думать що і на кого пизд"ть на фініші!!!!! це лиш гра і ми всі в першу чергу люди, а потім гравці!!!!!!!!!! ти не ображайся ,анжела!!!!!!!!!!
<:Хоть Би Шо:> найкраща команда в світі!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
|
| afik | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 15:16 | Сообщение # 37 |
 Бывалый
| ну що хто наступну гру писатиме????
В рот мне ноги ...
|
| |
|
|
| IgoNigga | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 16:38 | Сообщение # 38 |
 Бывалый
| Я хочу дещо вибачитись. У якійсь мірі, через мої помилки, класна гра залишила двояке враження. 1. На гамнюшці в Коржах я наніс коди і, здається, 9 штук, серед яких було і CQKOKO. Не знаю, чому я його не відправив оркам... Стрьомно було. Не страшно, а стрьомно! Лазив один, хрєн зна де!? Повні тухлі піска (суміші піска з гавнєцом). + переживав за те, щоб квестери знайшли дорогу. Чесно, хотілося швидше звідти звалить!) 2. Ігрове з Леніним. Мені оркі не встигли вчасно повідомить, що "вилисипидисти" і "хоть би шо" - уже в Коржах - мій телефон глюконув. 3. А за дитячий майданчик у мене совість чиста. І останнє, мені не зрозумілі образи (якщо вони існують!?) тих гравців, які відправляли коди з велоквесту, що минулого року проводився в нашому селі. "CQ" - "VQ". Дійсно цікаво: хто пише наступну гру і коли вона має проводитись.
|
| |
|
|
| naf-naf | Дата: Понедельник, 27.04.2009, 17:32 | Сообщение # 39 |
 Чемпион
| IgoNigga, так то на блоці біля гаражів код з велоквесту???
Команда "ФАРАОНИ" не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...
|
| |
|
|
| naf-naf | Дата: Вторник, 28.04.2009, 00:56 | Сообщение # 40 |
 Чемпион
| Андрюха, заспокойся!!! Так розматюкався.... це ж гра... ми взагалі останні, і мовчимо... ХОЧ І СКАЗАТИ Є ЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Команда "ФАРАОНИ" не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...
|
| |
|
|
| faust154 | Дата: Вторник, 28.04.2009, 09:55 | Сообщение # 41 |
 Бывалый
| а мені наприклад сподобалось завдання на говнюшці і вообще завдання були різні для різних по прохідності тачок я на трассі отдихаюа по коліям...вибачте...і взагалі ми майже постійно йшли перші на ігрове в Борщеві приїхали перші від оргів(по трассі їх пропускали вперед)після цього ми втратили 20 хвилин з-за того.що поїхали на Коржі а не в Березань але самі бачили що догнали....в Березані(Джим не дай збрехати ми разом устроїли раллі по дорозі і ти не дав тебе обігнати )і на говнюшку повертались з-за 1-го кода(ви знаєте якого) так що вибате що було не так Рома зкинь мені номер Дардацвагена
FAUST
Сообщение отредактировал faust154 - Вторник, 28.04.2009, 09:59 |
| |
|
|
| VanVani4 | Дата: Вторник, 28.04.2009, 12:14 | Сообщение # 42 |
 Admin
| 2 Veteran Мы на гамнюшці знайшлі 8 кодів і коко в тому числі. Так чіто ми не по автопереходу. 2 ніга А в Коржах, в башні був НЕПОНЯТНИЙ код, тобто нерозбірливо написаній і на тому самому місці де був код з велоквесту! Ми з Партізаном на нього подівилися і полізли вниз башні... хвилин 20 обсмоктували башню... Отак то........
|
| |
|
|
| VanVani4 | Дата: Вторник, 28.04.2009, 12:16 | Сообщение # 43 |
 Admin
| А до гамнюшкі дорога 3,14 здец....
|
| |
|
|
| faust154 | Дата: Среда, 29.04.2009, 12:04 | Сообщение # 44 |
 Бывалый
| Да Дядях я тебе розумію вклали душу в гру а неякої подяки ну що ж гра була класна .але деякі люди не можуть жити без лайок треба якось миритись з цим і грати дружноДобавлено (29.04.2009, 12:04) --------------------------------------------- кста чому нема фото з останнього квесту
FAUST
Сообщение отредактировал faust154 - Среда, 29.04.2009, 12:02 |
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Среда, 29.04.2009, 13:05 | Сообщение # 45 |
 Здесь родился
| faust154, а хто фоткав? Мене зовсім не було, ме наю ні результатів, ні фоток. Скиньте, зроблю
Guns don't kill peoples. People kill people.
|
| |
|
|