|
Real Quest №5
|
|
| naf-naf | Дата: Среда, 30.04.2008, 16:39 | Сообщение # 16 |
 Чемпион
Статус: Offline
| Шо ви гоните!!!!???? Смішні чи шо???? Це тупо смішно!!!!!!!!!!!!!!!! Яка накуй ніч???? ГРАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! такого діткам стидно боятися!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Команда "ФАРАОНИ" не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...
|
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Среда, 30.04.2008, 16:45 | Сообщение # 17 |
 Здесь родился
| Підтримую mxr'а, го ту старт!
Guns don't kill peoples. People kill people.
|
| |
|
|
| Kirsten | Дата: Среда, 30.04.2008, 18:11 | Сообщение # 18 |
 Заглянувший
| Приехав называеться!!! Мля, вирвав би Думку на гру....
|
| |
|
|
| golich | Дата: Воскресенье, 04.05.2008, 02:43 | Сообщение # 19 |
 Заглянувший
| А всетаки можна було пограти. ПОгода дозволила...і відьом не бачив. )))) Добавлено (04.05.2008, 02:43) --------------------------------------------- приїхали ми останні, тому пишу перший! Чудовий був квест тільки ми булукали дуже довго по березані шукаючи вулицю будівників Зате за кролями поганялись добряче - ми були на сафарі.Драйверу сподобалось )))) СЛАВА ПЕРЕМОЖЦЯМ!
Fair Play
|
| |
|
|
| Jedai | Дата: Воскресенье, 04.05.2008, 10:30 | Сообщение # 20 |
 Заглянувший
| Привет всем кто вчера играл!!!!! поздравляю команду "Це не Ми" Всетаки - это были ОНИ!!!! погода была супер... с..ка!! промок до колен!!! Орги было много недоработок(смоей точки зрения): - код возле знака Коржи был не под землей, а в земле, он был бы под землей если бы вы его написали чуть дальше в дренажной трубе... я так понял вы о ней не знали!!! - с банзаем чет тож не оч... там возле эдема тож есть баня!!!!! А так игра была неплохой( на 4-ку), много сами натупили, но и доганяли то что упустили с этого и имеем 3-е место, ну чтож тож неплохо!!!! Podshipniki Team 
Не фарт, но не факт что пожизни!!!
|
| |
|
|
| naf-naf | Дата: Воскресенье, 04.05.2008, 21:00 | Сообщение # 21 |
 Чемпион
| Піпець!!!! Сьогодні їздив дивитись на той кончений код "під землею".... як ми його не побачили... Доречі, я теж промок гарно!!! Кросівки тупо викручував
|
| |
|
|
| ch-fiftik | Дата: Понедельник, 05.05.2008, 12:54 | Сообщение # 22 |
 Заглянувший
| Кароч !!!! Мое мнение что квЭст был ничем иначим как : ГАВНО! Команде упячка ваще даж задание нипришло! ((( Джим коЗьол.! Еще и машЫну убили Ппц вобшем полнейшЫй ((( З.Ы : Организация квЭста ваще никакая подсказки приходили либо с задержкой 5-10 минул либо раньше на 2-3 минутЫ!!!!!!! ОРГАНИЗАТОРЫ : НУЖНО ЧО-ТО ДЕЛАТЬ!  Добавлено (05.05.2008, 12:26) ---------------------------------------------
Свабода . Равинство . Упячка !!!!!!!!!! ПЫЩ-ПЫЩ!!!!!!!!  Добавлено (05.05.2008, 12:54) --------------------------------------------- Я тут так......о сисЬках добавлю......ИХ НАДО ВНЕСТИ В СТАНДАРТНЫЙ НАБОР КВЭСТЕРА На сиськах можно отдыхать, Смотреть на них часами, Лизать, сосать и целовать, В кустах под небесами. Приносят кстати сиськи вред, И я для вас не скрою, Назад довольно много лет, Сгубили сиськи Трою. От них с ума можно сойти, О дерево убиться, До сисек нужно дорасти, Чтоб видом насладиться. Лицо и жопа, хорошо, Но что-то не хватает, Конечно сисек, что ж еще? Они всегда решают. Горит огонь, течет вода, На это смотрят вечно, А как же сиськи господа? На них смотреть конечно. Большие, мелкие, плевать, Но главное чтоб были, Потискать их, позажимать, Что лучше в этом мире? Им нужно памятник создать, На камне их бы высек, Я США готов взорвать, За пару сочных сисек !!! СИСЬКИ СПАСУТ МИР!!!!! 
С.Р.У - свобода , равенство , УПЯЧКА
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Понедельник, 05.05.2008, 19:43 | Сообщение # 23 |
 Чемпион
| Мені здалось, чи насправді у вашій команді не вистачало 2-х гравців, яких я звик бачити??? Кста..завдання пришло просто не вам, а капітану (тут була бочина орків, у нас теж щось схоже, але на відміну від вас, у нас всі гравці на місці були). А про машину - купіть оленя, в нього точно колесо в яму не попаде . А якщо серьозно, то це ваші проблеми.... або слідкуй за дорогою, або не ганяй, або (як я вже писав), купіть оленя
|
| |
|
|
| naf-naf | Дата: Понедельник, 05.05.2008, 21:35 | Сообщение # 24 |
 Чемпион
| в них там походу єблі були в машині ... ім не до гри було....
Сообщение отредактировал naf-naf - Понедельник, 05.05.2008, 23:11 |
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Вторник, 06.05.2008, 10:11 | Сообщение # 25 |
 Здесь родился
| KIRYAM@N, співчуваю тобі. В свою чергу теж хочу принести вибачення за гру RQ5, ми в ній не приймали участь. На нас теж є за що ображатись
|
| |
|
|
| ch-fiftik | Дата: Вторник, 06.05.2008, 11:43 | Сообщение # 26 |
 Заглянувший
| Quote (KIRYAM@N) але якби команда віднеслася до гри !серйозно!, то я думаю, що ми б знайшли якийсь вихід. Тим паче, нам так потрібна була ця перемога!!! ВСЕ ДО СРАКИ!!! Думайте... я тупо на вас образився... так не можна... applause Капітане команди......шо ти зараз ЛЯПНУВ????? я тебе зустріну сам налискаю.....про якісь "ШВЕКЕН" нафІк.....КИРЯ .......... квЕст буВ ГІВНОМ!!!!!!!!!!!!!!! І мене непереспориш!!!!!!!!!! УПЯЧКА УПЯЧКА!!!! ПіЩ - пЫщ!!!  Добавлено (06.05.2008, 11:40) --------------------------------------------- А на щёт ЕБЕЛЬ .... дык эта нинада....ебель у нас небыло ..... Эхххх жаль канешна шо небыло  Добавлено (06.05.2008, 11:41) --------------------------------------------- А на щёт ЕБЕЛЬ .... дык эта нинада....ебель у нас небыло ..... Эхххх жаль канешна шо небыло  Добавлено (06.05.2008, 11:41) --------------------------------------------- А на щёт ЕБЕЛЬ .... дык эта нинада....ебель у нас небыло ..... Эхххх жаль канешна шо небыло  Добавлено (06.05.2008, 11:43) --------------------------------------------- Я ТРИ РАЗИ НЕПОВТОРЯЮ НЕПОВТОРЯЮ НЕПОВТОРЯЮ 
С.Р.У - свобода , равенство , УПЯЧКА
|
| |
|
|
| KIRYAM@N | Дата: Вторник, 06.05.2008, 12:29 | Сообщение # 27 |
 Бывалый
| та яка б гра не була! діло не в самій грі, а в ставленні до неї команди!
СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!! место встрэчи изминить низзя блядь!!!!
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Вторник, 06.05.2008, 13:49 | Сообщение # 28 |
 Чемпион
| До речі, Стас, а чому вас не було??? Знов із драйвером бочина???
|
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Вторник, 06.05.2008, 14:01 | Сообщение # 29 |
 Здесь родился
| Quote (mxr) До речі, Стас, а чому вас не було??? Знов із драйвером бочина??? Саме так. У драйвера нічна зміна. Він був налаштований на гру в середу, тому грати в суботу не було стимулу (і в мене також). А ще капітани команд Упячка, Шкоднікі і K.Lanos долали дороги між містами південної України прибули на площу біля Фаворіту у 21:30.
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Вторник, 06.05.2008, 14:42 | Сообщение # 30 |
 Чемпион
| Це ми знаєм, Кірю бачили випадаючого із вікна :))). Думаю в середу гри не було б.... бо вона було не готова просто :(((..але якби була, то було б круче. 2 Орк, слухайте, а як за фінальну гру будуть бали нараховуватись??? Чи так само як в звичайній грі???
|
| |
|
|