Главная

Вход
REAL QUEST
Среда, 24.12.2025, 20:12
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
ВСЕМ ЧИТАТЬ!!!
kreshkaДата: Среда, 01.10.2008, 17:36 | Сообщение # 16
Зачастивший
Статус: Offline
цілком згодна з mxr та naf-naf, мийки машини вистачить. А взагалі невже ми граємо у Квест заради призів? ми весело проводимо час і це головне, і неважливо, яким - першим чи останнім - ти приходиш на фініш.

pumburumДата: Среда, 01.10.2008, 17:57 | Сообщение # 17
Зачастивший
kreshka, ты с какой команды?!!

mxrДата: Среда, 01.10.2008, 18:02 | Сообщение # 18
Чемпион
Та да я це вже зрозум1в. Останн1м саме важче))))
Хоча тут можна було спорити, просто гра була не рейтингова, то я 1 не став. Але тут орки чуть не продумали завдання 1з грьобаними волейбол1стами.

kreshkaДата: Среда, 01.10.2008, 18:57 | Сообщение # 19
Зачастивший
pumburum, "Підшипники", а що?

MindshineДата: Четверг, 02.10.2008, 00:39 | Сообщение # 20
Здесь родился
Грати через тиждень не розумно, можливості грати повинно бути більше ніж бажання. Отже, як тільки збирається команда, а тут раз - і вже грати можна. Бо якщо нова команда збереться і буде чекати наступної гри, вони можуть передумати за цей час, а це вже не гуд.
На мою думку еР-Кью і так вже необхідно багато працювати, щоб відновити своє добре ім"я в очах сторонніх спостерігачів і майбутніх учасників. Прошу менше змін в планах після всенародного оголошення, більше чіткості планів при огранізації гри.

Guns don't kill peoples. People kill people.

mxrДата: Четверг, 02.10.2008, 00:44 | Сообщение # 21
Чемпион
бл1,,, давайте по тем1 хто за квест, але з малими фондом виграшу????

MindshineДата: Четверг, 02.10.2008, 06:41 | Сообщение # 22
Здесь родился
персонально мені буде достатньо мінімальної нагороди, якоїсь медальки. Думаю всі переживаюсь за машини і тому хоча б чистка за перше місце буде не лишньою.
Тільки мені здається, що не в грошах справа. Ми тут повідмовляємся від виграшу, а гри це не поліпшить.

IgoNiggaДата: Четверг, 02.10.2008, 14:12 | Сообщение # 23
Бывалый
Я ще не знаю думки другої половини своєї команди, але Я хочу грати кожен тиждень! Поки це дозволятиме погода. Тиким чином ми триматимемо себе в тонусі thumb , мать вашу!

naf-nafДата: Четверг, 02.10.2008, 16:42 | Сообщение # 24
Чемпион
Я вам скажу чому на квесті завжди не вистачає драйверів!!! Тому, що польові гравці відігралися і отримали від гри КУЧУ задоволення, азарту, екстріму, адреналіну, називайте як хочете, а Драйвер - власник авто, переживає всю гру за передній бампер ( який у нас дуже низький ), за царапини на кузові, за КУЧУ землі та говна в салоні адже вигрібати це все із машини ЙОМУ!!!! sad ТОМУ пилосос повинен бути ОБОВ"ЯЗКОВО!!!!

Команда "ФАРАОНИ"

не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...

mxrДата: Четверг, 02.10.2008, 19:50 | Сообщение # 25
Чемпион
Угу, а прост1ше зробити як я буду з наступно1 гри. На бензин + на гру + 10 грн з кожного. Не знаю як хто і де, а в києві кожна мийка м1н1мум 65 грн

naf-nafДата: Четверг, 02.10.2008, 21:22 | Сообщение # 26
Чемпион
Можна просто в неділю набрати пива і до річки всією командою мити машину!!! Приємно і корисно!!! biggrin

Команда "ФАРАОНИ"

не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...

mxrДата: Пятница, 03.10.2008, 00:19 | Сообщение # 27
Чемпион
Бачиш, ми вже з тобою розмовляэмо на р1зних мовах. Я ще довго не збираюсь мити свою машину тряпкою 1 з в1дром. Справа зовс1м не в тому що мен1 впадлу, просто безконтактною мийкою я не залишаю соб1 м1кророзвод1в на кузов1. МОжеш не пов1рити але р1зниця дуже велика. Якщо придивитись до машини яку миють вручну, да ще в сонячну погоду, то запросто видно м1кроцарапини, яких в мене майже нема. Да 1 по власному досв1ду салон прибирати займаэ не меньше години-п1втори, то краще заплатити людям як1 в цьому шарять

MindshineДата: Пятница, 03.10.2008, 13:07 | Сообщение # 28
Здесь родился
Давайте зробимо гру на кубок Керхера! Або переназвемося на ВанішКвест wacko Шутю teehee
А якщо серйозно, то мені здається, що питання прибирання транспортного засобу після гри це внутрішнє питання команди і вибирати як це робити має право кожен власник ТЗ. Не заперечую, що прибирати необхідно в будь якому разі і це насправді важливо. Але одна команда може зібратись і вимити, а інша скинутись і відправити на мийку. Припустимо, що якась команда грає для задоволення, не за призові місця, і виходить, що гравці цієї команди скидаються щоб "Порш Кайєн Суперспорт в максимальній комплектації" переможця завжди блистів? Я не вважаю це таким, що стосується суті гри, навіть більше - це дискримінація. Гра повинна нагороджуватись призом, який відображає високі досягнення в вирішенні ігрових завдань. prof

mxrДата: Пятница, 03.10.2008, 14:03 | Сообщение # 29
Чемпион
виходить, що гравці цієї команди скидаються щоб "Порш Кайєн Суперспорт в максимальній комплектації" переможця завжди блистів?

Як буде в тебе машина, тод1 я побачу як ти ще раз так1 слова скажеш. Наф1к прально сказав, 4-і гравця відіграли і олрайт, їх не цікавлять питання повязан1 з машиною. А я тоб1 скажу так, що машина страдає, як салон, так і кузов, ходова і все 1нше. А пйсля гри в салон1 100 в1дсотковий срач, я мовчу про кузов. А якщо скинутись по додатковій 10-ці для гравців команди це проблема, то дерзайте, я побачу хто швидше команду збере - драйвер, чи 4-і гравці які будуть шукати драйвера.

MindshineДата: Пятница, 03.10.2008, 16:32 | Сообщение # 30
Здесь родился
mxr, от я зразу зрозумів, що ти скажеш саме такі слова.
Можу тебе запевнити, що коли в мене з"явиться ТЗ я скажу тобі те саме, що й зараз. Ще раз повторюю, що прибирати необхідно в будь якому разі і це насправді важливо! Догляд за належним станом ТЗ не закінчується на стряхуванні пилюки. І до речі, відношення до машини дуже схоже на відношення до багатьох речей, що оточують людину, починаючи з мобільного і закінчуючи робочим місцем чи місцем проживання вцілому.
Щодо того, що
4-і гравця відіграли і олрайт, їх не цікавлять питання повязан1 з машиною
це внутрішнє питання команди. В першу чергу командир повинен турбуватись про потреби драйвера в догляді за ТЗ. Якщо в команді відношення між членами команди поставлені правильно, це не повинно викликати розбіжності в міркуваннях. Ті, хто вважають, що амортизаційні витрати повинні полягати тільки на драйвера, хай наймають таксі на 6-8 годин і порівнюють суми коштів.
В підтвердження моїх слів - уяви, що на змаганнях з раллі учасники будуть нагороджуватись танкером горючки чи установкою для рихтовки кузова. Скажеш приклад не схожий?

Сообщение отредактировал Mindshine - Пятница, 03.10.2008, 16:34

• Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025