Главная

Вход
REAL QUEST
Среда, 24.12.2025, 18:28
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
ВСЕМ ЧИТАТЬ!!!
KIRYAM@NДата: Пятница, 03.10.2008, 18:26 | Сообщение # 31
Бывалый
Статус: Offline
Quote (naf-naf)
НА ОДНІЙ УПЯЧЦІ КВЕСТ НЕ СТОЇТЬ!!! ЗНАЧИТЬ БУДЕМ ГРАТИ БЕЗ НЕЇ!!!

Чувак, Якщо ти dont будеш так реагувати на пропозицію одного квестера, а не всієї команди, будеш потім відповідати особисто, капітану цієї команди! Зрозумів, Фраєр?!!! А тоді вже, я тобі твій "фонарик" поламаю... angry

СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!!
место встрэчи изминить низзя блядь!!!!

kreshkaДата: Пятница, 03.10.2008, 18:44 | Сообщение # 32
Зачастивший
KIRYAM@N, чому Наф "Фраєр"? Він висказав своє відношення до сказаного вашим гравцем. Один ваш квестер відповів за вас всіх, тобто сказав, якщо не гратиме він, то не гратиме вся ваша команда. Але якщо не гратиме "Упячка", то Автоквест все рівно буде. Не грали ж в минулу суботу "Шкодніки", і нічого ні з ким не сталось, Квест відбувся. Тут не потрібно з"ясовувати відношення і грубіянити, краще ви переговоріть зі своїм гравцем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naf-nafДата: Пятница, 03.10.2008, 19:19 | Сообщение # 33
Чемпион
KIRYAM@N, Чуєш, ФРАЄР!!!! Ти спочатку почитай уважно слова свого товариша, ( якшо не вміє, то це твої особисті проблеми!!! ), а потім пиши такі речі!!! angry

Команда "ФАРАОНИ"

не варто їздити швидше ніж літає твій янгол-охоронець...

KIRYAM@NДата: Пятница, 03.10.2008, 19:39 | Сообщение # 34
Бывалый
Шкодніків взагалі не буде в цьому сезоні, без Упячки залишиться всього 4 команди, а при такій кількості, Орги не проводитимуть ігор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Шо не ясно???!!!

СВОБОДА! РАВЕНСТВО! У-У-У-У-У-У-У-У БЛЯ!!!
место встрэчи изминить низзя блядь!!!!

kreshkaДата: Пятница, 03.10.2008, 20:34 | Сообщение # 35
Зачастивший
ну й флаг вам в рукі!!!!!!!!!!! все прекрасно зрозуміло!! але якщо Квест буде проводиться раз чи два на місяць, то його можна відразу хоронити і ставити надгробну плиту sad

naf-nafДата: Пятница, 03.10.2008, 20:56 | Сообщение # 36
Чемпион
KIRYAM@N, ТАК ЩО ТОБІ ПАДАТИ НА КОЛІНА???? Не строй з себе героя!!! не буде квесту, значить будемо пропивати свої мозги!!!! але й на поводку ні у кого ходити не збираюся і НІЧОГО ДИКТУВАТИ СВОЇ ПРАВИЛА!!!

Команда "ФАРАОНИ"

kreshkaДата: Пятница, 03.10.2008, 21:39 | Сообщение # 37
Зачастивший
блін, піпєц!!! моя порада - продивіться відео "Про автоквест", що є серед відео на сайті Вконтакте у групі "Автоквест у Баришівці". Раніше всі були якісь дружніші :((((

Сообщение отредактировал kreshka - Пятница, 03.10.2008, 21:41

MindshineДата: Суббота, 04.10.2008, 01:25 | Сообщение # 38
Здесь родился
naf-naf, kreshka, раніше все було по іншому, не так як зараз. Якщо пішла така тема спорів я готовий повністю відмовитися від участі, але кому від цього стане краще?
Я хз що далі робити, щоб все повернути, здається це вже не можливо. Будем як і за два роки до цього, зовсім не знайомі і при зустрічі обходити стороною?..

Не можу зрозуміти суті спору, хтось мені пояснить в чому справа?

Guns don't kill peoples. People kill people.

VanVani4Дата: Суббота, 04.10.2008, 03:24 | Сообщение # 39
Admin
Quote (Mindshine)
раніше все було по іншому, не так як зараз

Любовь к прошедшему времени чаще есть не что иное, как ненависть ко времени настоящему. - П. Буаст

Quote (Mindshine)
Я хз що далі робити, щоб все повернути, здається це вже не можливо.

Постарайтесь получить то, что хотите, или же вы будете вынуждены захотеть то, что получили. - Бернард Шоу

Всем:
Человеку по своей природе свойственно сваливать все на других, обстоятельства и тд, Но очень редкие люди ищут проблему в первую очередь в себе и когда не находят ищут дальше, а ведь все намного проще и ближе... Почему у нас все происходит по принципу " Моя хата з краю"?
Вспоминаеться хорошая фраза из фильма "Американская история Х":
"Был момент когда я винил все и всех. За боль за страдания которые происходили со мной и смоим народом. Я винил всех! Винил белых, винил общество, винил бога. Но я не получал ответов потому что задавал не те вопросы.
Ты должен задавать себе правильные вопросы.
- Например?
- Зделал ли ты что нибудь, что бы жизнь стала лучше?
- ... Нет....."

И если вы считаете что все завист от организаторов то вы ошибаетесь. Достаточно одного кривого высказывания кого-то из недовольных игроков что бы заставить всех задуматься и посеять "бунт на корабле". Вы же знаете что делает всего одна ложка дегтя с бочкой меда... А если учитывать что недовольных как минимум пять (обычно команда которая где то затупила) то я вообще удивляюсь как мы до сих пор кушаем этот "мед"!................

kreshkaДата: Суббота, 04.10.2008, 08:55 | Сообщение # 40
Зачастивший
Mindshine, щоб зрозуміти суть спору передивись попередні записи цієї теми, хоч насправді ніякого спору немає, просто певним людям впадло грати....

та коли їм пояснили "не хочете - не грайте", то у відповідь отримали :
"Чувак, Якщо ти будеш так реагувати на пропозицію одного квестера, а не всієї команди, будеш потім
відповідати особисто, капітану цієї команди! Зрозумів, Фраєр?!!! А тоді вже, я тобі твій "фонарик"
поламаю... ".

Тобто ми тепер у Квесті живемо "по понятиям".

VanVani4, тобі hands красива промова, якби дехто ще й вчитався в твої слова sad

MindshineДата: Суббота, 04.10.2008, 11:12 | Сообщение # 41
Здесь родился
VanVani4, згоден з тобою, Буастом і Шоу. Не хочу сказати, що зараз погано живеться. Але щоб розібратись в суті спору хочеться повернутись до моменту коли він почався. Так як чіткого моменту початку я не знаю, хочеться повернутись в то час, коли таких спорів дійсно не було і я про це чітко пам"ятаю.

Давайте на форумі закінчимо якось цю тему і повернемось до самої гри. При бажанні нюанси можна обговорити перед брифінгом.

Guns don't kill peoples. People kill people.

mxrДата: Воскресенье, 05.10.2008, 22:05 | Сообщение # 42
Чемпион
П1ндец, ск1льки нафлудячили за два дн1)))). Флудери бл1))) я чуть п1д стол не упав в1д тако1 активновст1 на форум1

К1ря, я не знаю що саме тебе зб1сило , але я приблизно здогадуюсь . Прочитай ще уважн1ше, що написав пум1к . Не те що в1н висловився за всю команду, а сказав що якщо буде у нього днюха, то вс1є1 команди не буде, що в принцип1 лог1чно.

А тут вже почався гон , якщо мислити, що якщо не буде упячки, то це буде м1нус одна команда і значить не буде квесту, ще цим гордитись то м1нус люба команда і не буде квесту . Хоча не факт це ще побачим, ми 1 з трьома командами грали)).

Кароче народец, харош гнать. А то бабуфка пр1ЙдЬоть, і пА поПе надаЙОть))

з.і. Я всіх люблю і всі мої браття. Окрім негрів, москалів і євреїв, яких я ненавиджу (с) Подеревянський

Сообщение отредактировал mxr - Воскресенье, 05.10.2008, 22:08

naf-nafДата: Воскресенье, 05.10.2008, 23:30 | Сообщение # 43
Чемпион
Андрюха, скажи хоть ти, коли буде наступна гра??? Я так розумію, що наше голосування було до одного місця ( до ЖОПИ )... shades

Команда "ФАРАОНИ"

mxrДата: Понедельник, 06.10.2008, 09:19 | Сообщение # 44
Чемпион
Та враховуючи що я про гру про цю гру д1знався т1льки в пятницю, та 1 то в п1сля 12 ноч1. Важко в1дпов1сти .
За це нада орк1в

VanVani4Дата: Понедельник, 06.10.2008, 10:27 | Сообщение # 45
Admin
В суботу буде коротка гра 5-6 прикольних завдань а пот1м в1дсвяткуэмо р1чницю квесту. Як на це дывытесь?

• Страница 3 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025