|
Авторская игра Упячки
| |
| dzholy) | Дата: Вторник, 21.10.2008, 20:18 | Сообщение # 46 |
 Бывалый
Статус: Offline
| 2каз1мич Ну да, щось єсть таке в тво1х словах. Але ти не врахував факт, коли робиш з дня в день одне й те саме це не те, щоб набридає... а просто видихаєшся сам. МОже вони хочуть в1дпочити. А те що 1снують авторськ1 1гри то це всюди так. В любому квест1. 1мхо краще хай будуть авторськ1 н1ж н1яких. Quote это так кинул бабло поиграл в х... знает что, и домой спать! +1 Я не можу н1чого судити про квест якого ще не було, але свою думку про минулий квест я висловив. Спод1ваюсь що у краймерс1в в1н буде кращий. А орк1в, я в пер1од авторських 1гр розглядаю як гідного суперника. Quote мля хотели вернуться обратно в игру а тут такое. Желание пропало Ти знаєш, були бочини в упячок в сценар11, але були 1 нормальн1 моменти. В любому випадку це краще н1ж десь бухать.
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Вторник, 21.10.2008, 20:43 | Сообщение # 47 |
 Чемпион
|  Добавлено (21.10.2008, 20:43) --------------------------------------------- Да, до реч1. Краймерси, ви хоть усв1домлюєте яка на вас в1дпов1дальн1сть? Якщо гра буде гавно, ви надовго в1д1бьєте 1нтерес до авторських 1гор. Гра як м1н1мум повинна бути чуть нище гри Ваньки 1 Джима. А взагал1 якщо 1 братися за це то з таким щоб перевершити. Час ще єсть, будьласка зроб1ть достойну гру.
|
| |
|
|
| piran6ka | Дата: Вторник, 21.10.2008, 21:09 | Сообщение # 48 |
|
Заглянувший
| mxr ,МИ НОВАЧКИ,АЛЕ ТЕЖ ХОЧЕМО СПРОБУВАТИ!!МИ ЗВІСНО ПОСТАРАЄМОСЬ!!!!а якщо гра буде хуйовою і вам не сподобається,так на наступному тижні напишите,кращю і покажете нам де раки зимують!!!)))
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Вторник, 21.10.2008, 21:49 | Сообщение # 49 |
 Чемпион
| Пробачте якщо я когось образив (в мене нав1ть думки не було тако1), справа не в тому новачки ви, че не новачки. Я хочу максимально класну гру. Максимальною не на ст1льки можете, а максимально класною в прямому смисл1 цього слова. Пропозиц1я аля - ТАК НЕ ГРАЙТЕ мене не влаштовуэ. Особисто я пропустив т1льки одну гру (ПЕРШУ), да 1 то це було повязано з тим, що я не знав нав1ть що це АВТОКВЕСТ. Так от, я бачив багато 1гор. Часто, я чув думки - типу ТА, ХЭРНЯ КВЕСТ. Але я точно знаю 1з-за чого це було. Причина пару: - останэ м1сце, так потрібно ж когось звинуватити, а винними завжди, єсть і будуть ОРКИ. - мозгів не вистачило (для прикладу, хто памятає такі завдання як корніївка, попросить яду у хазяїна 15 змій і все таке подібне, отримавши підказку все одразу було зрозуміло) - орки проганяли (невобразу, але таке дійсно було, та рідко)))) Оскільки мозок людини ще малодосліджений орган, то логіка для кожного своя (наприклад я сильний в компютерах і в дизайні, якщо я напишу гру суто по тому, що я знаю... всі завдання будуть логічними, повірь, вони будуть....але будуть для таких як я, а не для всіх інших команд і гравців, які будуть плюватися від цієї гри, а я потім буду возмущатись, да ви чо,, Все нормально ж, подивіться в інтернеті і т.д.) то задача орків складається в тому, щоб написати не завумну, вузконаправлену гру, а таку яка б однаково була зрозумілою\незрозумілою для всіх учасників гри, все інше це вже їх проблеми. Головне БАЗА ЗНАНЬ- общий развиток, загально відомі факти і все таке. Ми часто після гри із Ваничем і Джимом говорили про ігри, вони дійсно нормлально сприймали свої боки (хоча їх не так то і багато все таки))))), розказували чому завдання написане саме було саме так - а все просто, вони прокручували як справиться кожна команда з даним завданням і вибирали оптимальне, щоб всіх влаштовувало. Написате супер аф1гєзне, завумне, завдання це хіба важко?:?? Ні не важко, але це завдання просто напросто має всі шанси залишитись НЕВИРІШЕНИМ. А про наступний тиждень і раки (кста, аде вони все таки зимують), то все залежить від вас. Якщо гра буде дійсно цікавою. То тоді дійсно нам треба буде постаратись. А якщо фуфу, то більш всього авторської гри НЕ БУДЕ. Нас вже не будуть нормально сприймати (десь приблизно те що писав казімка, тільки в них вже це почалось, а в усіх інших почнеться якщо у вас буде мінусова гра). з.і. да, забув сказать. знаєте як орки впрше квест робили??? В пятницю вони взяли людей і випробували на них всі завдання.
Сообщение отредактировал mxr - Вторник, 21.10.2008, 22:06 |
| |
|
|
| kazimuch | Дата: Вторник, 21.10.2008, 22:15 | Сообщение # 50 |
 Абориген
| "оце парень оце він!!!! " mxr ненадо так строго, я старался помягче!!! В общем ребята скажу так взялись писать квест так вот доведите дело до конца и сделайте это пускай не отлично но чтоб было хорошо и всем понравилось. Пускай это будет не длинная игра как раньше до 3-4-х утра, а скажем короче но насыщеней! а если еще и тематика какаято то ваще супер, просто сделайте её увлекательной и интересной! Сам играть небуду потому как немогу, но моя команда может будет! И Джимми давай, харе отдыхать! понимаю хош гульнуть так вот сделай что команда которая выиграет сезон делает авторскую игру и все! и вы будете иногда играть и ребята смогут показать себя, а не так бухали во мля давай я а не давай я и понеслась моча по трубам (это образно). Давай я хо вернуться в квест, и ребят подтягиваю в команду чтоб играть в реальные игры, чтоб приехать домой после игры и сразу вырубленным спать. А всем остальным командам предлагаю поддержать всех тех кто вызвался сделать авторскую игру!!! 
Кпитан команды "Копійка Гривню Береже" (КГБ)
Сообщение отредактировал kazimuch - Вторник, 21.10.2008, 22:15 |
| |
|
|
| Mindshine | Дата: Среда, 22.10.2008, 06:42 | Сообщение # 51 |
 Здесь родился
| Когда Упячки писали игру некоторые задания казались слишком сложные и прходилось их много раз переписывать. Если одному из команды формулировка задания не понравилась, оно ставилось на редактирование. Финальный сценарий мы тоже испробовали на нескольких людях. И еще нужно учесть, задумка может быть идеальная, а реализация плохая. Много чего значит реквизит и подготовка локаций каждого задания.
Guns don't kill peoples. People kill people.
|
| |
|
|
| mxr | Дата: Среда, 22.10.2008, 10:25 | Сообщение # 52 |
 Чемпион
| млять, я писав писав пот1м удалив. Но комент
|
| |
|
|