Главная

Вход
REAL QUEST
Среда, 31.12.2025, 10:34
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авторська гра ЦЕ НЕ МИ!!!!!
BabaLidaДата: Суббота, 19.09.2009, 01:09 | Сообщение # 1
Заглянувший
Статус: Offline
шановні квестери та квестерихи))Гра відбудеться 19.09.09.
Тема гри буде викинута на форум завтра
Гра лінійна
Старт о 21.00 Кафе "Фаворит"
Є один мінус, якщо буде менше 5 команд гра нажаль не проведеться!!!
Хто буде 100% прошу подати заявки.Або зател. 80966616867

Добавлено (19.09.2009, 01:09)
---------------------------------------------
Итак остаточна инфа.
ТЕма гри: Флора І Фауна
Тип гри: Лінійна
Старт: Кафе "Фаворит" 21.30!!!!!!!!!!!!!!!
Внесок: 100грн.
Обов"язково мати з собою пустий коробок від сірників!!!!!!!
Менше 5 команд гри не буде!!!!
Ну і все!
БУДЕ КЛЬОВО!!!Я ВАМ ОБІЦЦЯЮ!!!! cool
cool cool

ЦЕ НЕ МИ

kazimuchДата: Воскресенье, 20.09.2009, 10:51 | Сообщение # 2
Абориген
Мы то готовы! Но смотря будет ли игра?

Добавлено (20.09.2009, 10:51)
---------------------------------------------
Доброго ранку квестери!!!
Організатори вкест був хороший, порівняно з минулим разом, то навіть чудовий, але:
1) Як на мене то дуже маленькі коди, стандарт мені здається більший повинен бути;
2) я незнаю як інші команди, нашій несподобались деякі загадки, навіть з Сезенковом Баба Ліда я не рибак, то вже потім
ми в машині сиділи і зрозуміли що це сазан, але вседно загадка якось не ліпилась, і доречі зараз іду по машину, хочу поїхати
і пошукати там код;
3)Устинова Гребля. Я іноді на Джимових квестах звоню. і просто йому розказую хід своєї думки, і у відповідь, чую або я туплю, або
давай давай, думай в тому ж напрямку. А тут я позвонив до вас прсто запитав про греблю і у відповідь почув регот, мов о лох, нехаї їде.
ну то таке.
4) дуже великі відстані між об"єктами, я реально іноді засипав.
5) забув, день народження ласкового мая, трішки незвучить як власовка, але щось схоже є, и подумати логічно всеодно або
на сезенков, або на власовку, але ви забули про те Що вчора був день народження району, і дискотека в нас робоча, а там я навіть
і не знав де вона.
6)Саме Гловне. Я бував у коржах, і не раз, АЛЕ СКАЖІТЬ МЕНІ З ЯКОЇ СТОРОНИ ТА ХЕРНЯ СХОЖА НА ПАРНИК???????????

P.S. оргам велике спасибі за те що підтягували, пойміть правильно, нас було всього 4-о, 2 зелені. а одна взагалі перший раз.

Кпитан команды
"Копійка Гривню Береже"
(КГБ)

magik88Дата: Понедельник, 21.09.2009, 22:38 | Сообщение # 3
Заглянувший
коли наступна гра???

BabaLidaДата: Вторник, 22.09.2009, 20:21 | Сообщение # 4
Заглянувший
Прив. всім!!Давай казимич попробую трошки пояснити:
по 1-му: Питань нема винні.Але по грі були і нормальні і маленькі..Просто різні люди наносили коди! А той що наносив маленькі оказався не переубєдім...ну і все таке інше
По 2-му: Вибачай, але наприклад коли завдааня про одиниці вимірювання радіо випромінювання (Джимова гра), можна теж казати що я не фізик!!!!!Як н-д Майсон А. незнаючи про сазана зайшов у нет и одразу побачив...Аборигени тоже дають плюс!!!!!Питайте...особисто коли ми граємо ми завжди питаємо...
По 3-му....Вибач за це...не приємно розумію.....але за Греблю особисто до мене ніхто не дзвонив......Організатори були окремо......ми по об"ектам а двоє на смс....і ці двоє трішки нас підвели.....це вже з ними уладнюйте за регіт....
По 4-му: За великі відстані розумію за Морозівка - Устинова Гребля...Просто не хотілося знову Бзів трогати так як минулого разу був....А той же Майсон передз і перепитав чи можливий такий розрив....
По 5-му: Загадку звучала : "В ЛАСКОВОГО мая сегодня день і т.д.....я думаю соозвучія предостаточно....і дискотека буває тільки в клубі
По 6-му: Колись в Коржах була здоровенна теплиця...Про неї всі Коржівці знають ...тимпаче була дискотека!!!Ви у правильному напрямі були,але вам треба було трошечки в перед пройти(Повторюю теплиця КОЛИСЬ була, вона розвалена)
До наступних квестів tongue tongue

ЦЕ НЕ МИ

faust154Дата: Среда, 23.09.2009, 09:11 | Сообщение # 5
Бывалый
нормальна гра була в моїй команді теж було 4-ро з них бивалих мало так шо все було нормально smile

FAUST

mxrДата: Среда, 23.09.2009, 15:11 | Сообщение # 6
Чемпион
Чудова гра, одне тільки зауваження. ГреБЛЯ. Справа навіть не у відстані завдання, а в обєкті. З дороги його в ночі не видно, чіткого місця вказівки не було. Кью на дереві))))) Я як тільки підказку прочитав одразу згадав про колір балона і як він буде виглядати на дереві. Ну ми, як завжди, знайшли ще одну газову хєрню в греблі. Так що їх там було дві)). А так все чудово.
До зауважень Казімки - теплицю в коржах можна порівняти із десяткамими обєктів в баришивці, що використовувались в минулих квестах. Я ж не з баришівки)..але як казав Серьога - аборигени, аборигени. А так все інше Серьога вже сказав, повністю згоден.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025