Мы то готовы! Но смотря будет ли игра?Добавлено (20.09.2009, 10:51)
---------------------------------------------
Доброго ранку квестери!!!
Організатори вкест був хороший, порівняно з минулим разом, то навіть чудовий, але:
1) Як на мене то дуже маленькі коди, стандарт мені здається більший повинен бути;
2) я незнаю як інші команди, нашій несподобались деякі загадки, навіть з Сезенковом Баба Ліда я не рибак, то вже потім
ми в машині сиділи і зрозуміли що це сазан, але вседно загадка якось не ліпилась, і доречі зараз іду по машину, хочу поїхати
і пошукати там код;
3)Устинова Гребля. Я іноді на Джимових квестах звоню. і просто йому розказую хід своєї думки, і у відповідь, чую або я туплю, або
давай давай, думай в тому ж напрямку. А тут я позвонив до вас прсто запитав про греблю і у відповідь почув регот, мов о лох, нехаї їде.
ну то таке.
4) дуже великі відстані між об"єктами, я реально іноді засипав.
5) забув, день народження ласкового мая, трішки незвучить як власовка, але щось схоже є, и подумати логічно всеодно або
на сезенков, або на власовку, але ви забули про те Що вчора був день народження району, і дискотека в нас робоча, а там я навіть
і не знав де вона.
6)Саме Гловне. Я бував у коржах, і не раз, АЛЕ СКАЖІТЬ МЕНІ З ЯКОЇ СТОРОНИ ТА ХЕРНЯ СХОЖА НА ПАРНИК???????????
P.S. оргам велике спасибі за те що підтягували, пойміть правильно, нас було всього 4-о, 2 зелені. а одна взагалі перший раз.