Замечания и предложения по игре.
|
|
Mindshine | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 12:45 | Сообщение # 61 |
 Здесь родился
Статус: Offline
| mxr, як на мене, то цікаво не буде. У відповідності з нарахуванням F1, 4 місця з 22х це трохи більше 18%. В нашій ситуації 18% від 8 стартових позицій це півтора. Отже за перше місце прийдеться накинути бал, за друге пів бала, а решта опиниться в жопі. Добавлено (26.05.2008, 12:45) --------------------------------------------- До того ж у формулі 4 місця вибрано тому, що три з них можуть боротися за три місця на подіумі у фіналі. А в нас 4 це половина пілотона. І подіум лише з одного місця.
Guns don't kill peoples. People kill people.
|
|
| |
mxr | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 20:23 | Сообщение # 62 |
 Чемпион
| Стой стой...ти не зрозумів. Грає 8-м команда. Місця Бали 1. 16 2. 14 3. 12 А тут і сам прикол 4. 11 5. 10 6. 9 7. 8 8. 7 Якщо по такій схемі... то команда яка приїхала остання отримує 7-м балів, замість 2-х. Наприклад минулу гру упячки приїхали останні (6-ь команд, 12 балів за перше місце), скільки разів їм нада приїхати першими, щоб догнати Шкодніків??? Дофіга, тому що Шкодніки тільки за одну гру вирвались від них на 10 балів. А при такій схемі яку я запропонував Вирвались лише б на 5-ь балів. з.і. І ще мені не дуже сподобалось роздавання балів на фіналі, реально можна нормально грати весь сезон, а потім якась команда обійде тільки із-за одної гри. А кожна гра (самі десь казали) буває просто непощастило (так само, те колесо в Упячок). Якби у ЦЕ НЕ МИ, щось трапилось із машиною на фіналі ...вони б запросто були 4-і а то і 5-і ... і те що весь сезон вони були в лідерах - просто неважливо. Це не вірно мені здається.
|
|
| |
uli4k@ | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 22:45 | Сообщение # 63 |
 Заглянувший
| Шановні організатори, є одне зауваження (або пропозиція..). Дуже хотілося б щоб тема гри і суть завданнь співпадали більше!
|
|
| |
IgoNigga | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 23:57 | Сообщение # 64 |
 Бывалый
| То ОРГІ Чувакі, давайте дійсно зробимо підрахування балів так, як пропонує Андрюха?! Ще, цікаво: поясніть (якщо вже придумали ггггг): як бонуси будуть "грать" у фіналі? То ch-fiftik Чувак... 1. "Мені медалька не потрібна...+/-..і т.д." - неповага до усіх, хто вигравав ці медальки. 2. Якщо один із орків (думаю, то був Джим) "не бажає" розмовляти з кимось з "учасників" квеста... Думаю, мова йшла про одного з колишніх учасників, який був щось начудив і втратив повагу в очах квестерів. Все просто. У мене в команді грав Артьом Худолєй (вєчьна с півам!!!) Його вигнали, по-дєлу вигнали! Він - мій друг, але з оргами я був згоден. 3. Хочеш пива нашару - міняй свої медалі!? 
|
|
| |
kreshka | Дата: Вторник, 27.05.2008, 09:00 | Сообщение # 65 |
 Зачастивший
| я теж за вище запропоноване підрахування балів!!!!! І на мій погляд всі квестери з цим погодяться!!!!!! Не знаю кому адресувати свої наступні слова, але вони адресовані тому, хто ображається на оргів. Це класні і люб"язні хлопці судячи з усіх висловлювань квестерів, якщо когось і послали якнайдалі, то цілком заслужено!!!!!
|
|
| |
Shcodnik | Дата: Вторник, 27.05.2008, 10:35 | Сообщение # 66 |
 Бывалый
| Я согласен, так интрига бедет сохранятся до самого конца, и я думаю такой подщет будет справедливый, да и обьясните как будут доп балы влиять на результат в конце сезона?
Вот нашкодничаем здесь, а там сами разбирайтесь:)
|
|
| |
Mindshine | Дата: Вторник, 27.05.2008, 10:46 | Сообщение # 67 |
 Здесь родился
| З іншого боку, команда, яка під кінець сезону на перших місцях може розслабитись і прийти останніми без вагомої втрати балів.
|
|
| |
Shcodnik | Дата: Вторник, 27.05.2008, 10:53 | Сообщение # 68 |
 Бывалый
| Да не розслаблятся я уверен нихто не буде!!! Хтось знае де Орги пропалы?
|
|
| |
IgoNigga | Дата: Вторник, 27.05.2008, 11:04 | Сообщение # 69 |
 Бывалый
| Я знаю - де пропали орги! Обнялися і сплять у Ваньки. З ушей - дим...... а-ха-ха-ха! мля, купили кучу самольотів і курили цілу ніч! Думаю, тема вже є...)
|
|
| |
Shcodnik | Дата: Вторник, 27.05.2008, 11:09 | Сообщение # 70 |
 Бывалый
| Не мы с Упячкой у Ваныча после суботы водку оставили вот они и не выходят на связь
|
|
| |
pumburum | Дата: Вторник, 27.05.2008, 11:14 | Сообщение # 71 |
 Зачастивший
| так скказать маленький поткуп)))) в литровом розмере
|
|
| |
Mindshine | Дата: Вторник, 27.05.2008, 11:16 | Сообщение # 72 |
 Здесь родился
| На головній сторінці написано: "Игра - это альтернатива привычному образу жизни и серым будням, альтернатива пиву и ночным клубам в субботний вечер!" Про неділю нічого не сказано
|
|
| |
pumburum | Дата: Вторник, 27.05.2008, 11:21 | Сообщение # 73 |
 Зачастивший
| Аг да!!! Забыл!!! ЪЖЧЛО1!!адин111 ГЛАНДЭ!!!!111!! ЕБАНИ СТЫД11111!! ОЯЕБУ1111111111!! ЪЖЧЛОадин111111 Не флуди!!!!!! --------------------------------------------- 
Сообщение отредактировал pumburum - Вторник, 27.05.2008, 11:21 |
|
| |
VanVani4 | Дата: Вторник, 27.05.2008, 11:35 | Сообщение # 74 |
 Admin
| Доступна таблица и балы за игру Остальное выложим позже... http://realquest.at.ua/publ/2-1-0-9
|
|
| |
mxr | Дата: Вторник, 27.05.2008, 12:51 | Сообщение # 75 |
 Чемпион
| Краще я б не бачив ці рейтинги .. стидно шо копець Якщо я вірно зрозумів про бонусні бали , то вони плюсуються до основних....А по основних вирішується хто який приїхав на гру . Чи я не правий??? ЕЕЕЕЕ..орки..давайте обгрунтовуйте , а то якщо ці бали лише для того, щоб стартонути на фінальній на пару хвилин раніше то нафіг голову парить і не брать підказок???? Єсть ідеї в когось по залученю нових людей на гру??? 
Сообщение отредактировал mxr - Вторник, 27.05.2008, 13:10 |
|
| |